sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

MISSÄ MENNÄÄN?Jahas. Tänään ajattelin kirjoittaa yleisiä kuulumisia ja katsausta siitä missä menen treenien ja ruokavalion kanssa.
Ei sillä että ajattelisin sen ketään aivan erityisesti kiinnostavan mutta tässä tulee, pysyitte mukana tai ette :) 


jeminaMIKÄ ON HYVIN?Miettiessäni mitkä asiat ovat mielestäni hyvin hallussa tuli ensimmäisenä mieleen treenit ja liikunnan osuus arjessani.

Vaikka muissa asioissa saatan toisinaan hieman hakea niin liikunnan määrä ja laatu ovat jo hyvän aikaa pysyneet miltei vakiona.
Laatu jopa nousujohteisena :)

Tottakai toisina viikkoina vietän fitnessin äärellä hieman enemmän aikaa kuin toisina mutta kauempaa katsottuna näkyy tasapaino ja vankka pohja.

Tästä asiasta olen todella iloinen sillä liikunta pitää mielen virkeänä, aivan todella.
Sen lisäksi että se pitää kehon kunnossa.

On mahtavaa huomata että pitkiin aikoihin minun ei ole enää tarvinnut pähkäillä lähteäkö salille vaan siitä on tullut aivan luontainen jatkumo.

Jos kävisikin niin että esimerkiksi kolmeen päivään en olisi tuonne voimailustudiolle joutanut niin viimeistään siinä vaiheessa alkaa keho ilmoittamaan asiasta, sellaisella kihelmöinnillä lihaksissa että nyt toimintaa ja haastetta meille.

Eli sellaisinakin viikkoina, jos viikon sykleissä asiaa ajattelen, kun energiatasoni ovat pohjamudissa käyn silti vähintään kolme kertaa salilla.

Vähempään en pysty ellen ole kipeä.

Terveydestä olen muuten aivan älyttömän kiitollinen, ja tietoinen että sen voi menettää hujauksessa.
Pyrinkin tekemään terveydelle suotuisia valintoja elämässäni.

Myöskään lapseni ei ole juuri sairastellut, koko hänen tähänastisen kaksivuotisen elämänsä aikana hänellä on ollut kaksi kertaa vähän nuhaa ja yhden kerran silmätulehdus joka sekin hoitui melko nopeasti ilman lääkkeitä pois.

Osana tähän terveenä pysymiseen lienee monipuolinen vegaaninen ruokavalio yhdistettynä jokapäiväiseen parin tunnin ulkoiluun ja kokopäiväiseen kiipeilyyn ja riekkumiseen :)

Voi kuinka toivon että tämä terveys jatkua saisi.
MISSÄ ON PARANTAMISEN VARAA?Missäpä ei aina olisi?

Perusruokavalioni on kunnossa kyllä, eli pääsääntöisesti rakennan ateriani mielestäni oikein oivallisesti.

Sitten siinä herkuttelussa on minulla tosiaan vielä paljon opittavaa.

Mutta tässäpä opetellaan.

Pyrinkin nyt siihen että normaalisti arjen ruokavalioon ei kuulu herkuttelu ollenkaan, paitsi tietenkin hyvän ja laadukkaan ruuan osalta, mutta kaikki keksit ja jäätelöt pois.

Kun tähän tapaan tottuu kunnolla niin sitten sellaisina hetkinä kun kaipaa herkkuja ei niiden tarvitse olla niin kovaa kamaa heti vaan hieman terveellisemmät makeudet riittävät.

Tottakai jos arkena syö paljon taateleita ja suolapähkinöitä ja mansikkasorbettia sekä keksejä tarvii herkutteluun jotain paljon tuhdimpaa, eli tomusokerilla kuorrutettuja suklaakuppikakkuja ja purkillisen kolmen kaverin jäätelöä :)

Mutta jos arkena keskittyy vain syömään oikein hyvin ja maittavasti terveellisiä ruokia niin varmasti jokin mansikkakookosjäädyke ja taatelibanaanikakku riittävät herkutteluun enemmän kuin hyvin.

Eipä se oikeasti sen kummempaa ole sekään.

Olen tosiaan hyvin kiitollinen siitä että salille lähden aina vaikka olisinkin sortunut herkutteluun.

Ei asiat siis voi kovin huonosti olla kokonaisuuden kannalta, eikä niitä lankeamisia kannata myöskään ottaa liian vakavasti.

Tosissaan voi silti olla ja olenkin.

Tässäpä tämänkertainen, mukavaa ja tarmokasta sunnuntaita toverit ❤💙 Jos haluat uudet juttuni uunituoreina, käy tykkäämässä blogini FACEBOOK -sivusta tai
Follow my blog with Bloglovin 
tai seuraa Blogit.fi 
Fitnessterveisin


Jemina Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kysy tai kommentoi rohkeasti, katsotaan mitä asialle voi tehdä :)