keskiviikko 9. elokuuta 2017

VEGAANINEN VOILEIPÄATERIA



vegaaninen voileipäateria






Hiphei toverit!


Vaihteeksi jaan teille tällaisen aivan arkisen ateriaidean joka on toki todella maukas ja ravintoarvotkin kohdillaan.

Erityisesti silloin kun ei huvita kokkailla tai jos sattuu olemaan niinkin ikävä asia kuin kiire tulee tämä ateriakokonaisuus apuun.

Minä silti pidän tästä niiin paljon että useinkin ihan vaan siksi kokoan yhden päivän aterioista paahdettujen kauraleipien päälle :)




Kyseessä on pro-kauraleivät joiden päällä on

- maapähkinävoita levitteenä

- tomaattia

- maustamatonta tofua juustohöylättynä

- suolakurkkuja

- tilliä



LISÄKSI..


Kulhollinen superterveellisiä ja ihanan rouskuvia mungpavun ituja!




mungpavun ituja





Päälle tietenkin kylmäpuristettua extraneitsytoliiviöljyä ja mausteita makusi mukaan.
Minä kaadoin hieman suolakurkkulientä sekaan.

Kuivattuja mungpapuja kannattaa idättää itse, sillä ne tulevat paljon huokeammaksi kuin valmiiksi idätettyinä ostetut.

Idätys on lisäksi todella helppoa ja jokainen kykenee siihen ilman suurempia efortteja, kunhan vaan ottaa asian kerran haltuun.
(Hyvä puhua kun puolisoni hoitaa meillä aina idätyksen)

Iduissa on melko pitkälti kaikki mitä ihminen voi tarvita sillä c- a- ja b-ryhmän vitamiinien lisäksi niissä on myös paljon proteiinia.

Ei muuta kuin omia voileipäateriayhdistelmiä (vau mikä yhdistelmäsana) kasaamaan toverit!





jemina






💙 Jos haluat uudet juttuni uunituoreina, käy tykkäämässä blogini FACEBOOK -sivusta tai
Follow my blog with Bloglovin 
tai seuraa Blogit.fi



Vegaanisin fitnessterveisin


Jemina














Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kysy tai kommentoi rohkeasti, katsotaan mitä asialle voi tehdä :)